Vitesse wacht grote uitdaging: ''Dat is een wijze les geweest''

0
Vitesse wacht grote uitdaging: ''Dat is een wijze les geweest''

Vitesse speelt morgenavond in de KNVB beker tegen Willem II in Tilburg. Letsch voorziet een lastige wedstrijd maar kent veel belang toe aan de bekerwedstrijd.

"De beker is belangrijk, dus sparen we niemand", legt Letsch uit in De Gelderlander. "Voordeel is wel dat we geen last hebben van spierblessures. Het is half december en de groep is fit. Dat is een compliment aan onze fysiektrainers."

Hij hoopt stiekem op de terugkeer van Dasa, die sinds twee dagen weer mee traint. "Het is heel fijn dat Eli terug is. Maar we moeten even kijken hoe hij de inspanningen verteert. Hij traint pas weer mee."

Maar niet alleen Vitesse hecht belang aan het toernooi. Ook voor de Tilburgers, die er in de competitie slecht voor staan, kan de beker uitkomst bieden. "Ook voor Willem II is dit een belangrijke wedstrijd. Dit is een wedstrijd van alles of niets."

"We moeten spelen zoals in de eerste helft van zondag tegen Heerenveen (1-1, red.). Maar we moeten ook het tempo en de scherpte 90 minuten volhouden. Dat is de wijze les van de afgelopen weken", besluit Letsch.

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!