Streuer waarschuwt: ''Kijk maar naar Willem II of FC Utrecht''

0
Streuer waarschuwt: ''Kijk maar naar Willem II of FC Utrecht''

Jan Streuer is ook komend seizoen de technisch directeur bij FC Twente. De voormalig technisch directeur van Vitesse leverde afgelopen zomer puik werk en stelde een sterke selectie samen. Streuer waarschuwt echter voor de toekomst.

"Dat het nu soepel loopt, wil niet zeggen dat het volgend jaar ook zo gaat", zegt Streuer in TC Tubantia. "Kijk maar naar Willem II of FC Utrecht. Er zullen veel spelers gaan, maar we hebben er vertrouwen in dat we weer een goed elftal op de been kunnen krijgen. Dit is door corona geen makkelijk jaar, maar als je dan ziet hoe gedreven iedereen is, dan geloof ik er wel in. We moeten op een goede manier overleven."

De 69-jarige Streuer heeft in eerste instantie voor één jaar verlengd. "Ik kijk niet verder dan een jaar", geeft hij aan. "Op een bepaalde leeftijd ga je je ook niet meer langdurig verbinden. We zien wel wat er gebeurt. We hebben nu plezier, maar was er veel onrust geweest doordat je shit had gespeeld, was er misschien een andere beslissing genomen."

"Het gaat goed met het team, we doen het goed en iedereen is tevreden", legt Streuer uit. "Dan kun je niet zomaar vertrekken. In dat geval hadden we er niet eens aan moeten beginnen. Het zou voor de club ook slecht zijn als er weer zoveel wisselingen komen en ze voor de zoveelste keer opnieuw moeten beginnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!