Pasveer in Oranje? ''Dat is een betere keeper dan Drommel''

0
Pasveer in Oranje? ''Dat is een betere keeper dan Drommel''

Joël Drommel is door de blessures van Jasper Cillessen (Valencia), Jeroen Zoet (Spezia) en Justin Bijlow (Feyenoord) voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. Johan Derksen snapt niet dat de doelman van FC Twente een uitnodiging heeft gekregen.

"Als ik Frank de Boer was geweest, dan had ik Pasveer als een soort eerbetoon opgeroepen", zegt Derksen bij Veronica Inside. De analist is onder de indruk van de voormalig PSV-doelman, die tegenwoordig onder de lat staat bij Vitesse. "Hij is in de herfst van zijn carrière en keept beter dan hij ooit gedaan heeft. Die jongen heeft geen zenuwen en zou je moeiteloos kunnen laten invallen."

"Ik moet zeggen dat Drommel zich wel verbeterd heeft, maar dat wordt natuurlijk nooit een keeper voor het Nederlands elftal", vervolgt Derksen, die eerder kritiek had op de doelman van FC Twente. "Hij is daar gewoon niet goed genoeg voor. Het is een bruikbare clubkeeper."

"Ik denk dat Pasveer een betere keeper is dan Drommel", aldus Derksen, die wel snapt dat Drommel in beeld is bij De Boer. "Als je die jongen van FC Twente niet neemt, kom je bij de tweede keeper van FC Emmen uit. Dat is de eerste Nederlander die we dan hebben."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!