Pasveer luchtig over 'gemis' Tannane: ''Ik ben er toch gewoon?''

0
Pasveer luchtig over 'gemis' Tannane: ''Ik ben er toch gewoon?''

Vitesse neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen PSV en dat betekent voor Remko Pasveer een ontmoeting tegen zijn oude club. De ervaren doelman vindt het jammer dat Oussama Tannane vanwege een schorsing niet inzetbaar is. 

"Maar ik ben er toch gewoon?", lacht de sluitpost in gesprek met FOX Sports op een vraag of de sterspeler gemist gaat worden. "Nee, ik snap wat je bedoelt. Tuurlijk, we gaan Oussie zeker missen. Hij heeft iets speciaals, hij kan wedstrijden openbreken. Dat is een gemis."

Tannane moest vorige week met rood het veld verlaten nadat hij zich liet gaan tegen de scheidsrechter. "Dat hoort bij het voetbal, het is emotie. Hij heeft het gevoel dat hij tikken krijgt en daar wordt niet voor gefloten. Dat is frustrerend voor iemand die het van zijn acties moet hebben. Als een scheidsrechter dan zegt: als je alleen maar blijft pingelen, ga ik niet fluiten... Dat is de verkeerde intentie, daar wordt Tannane door getriggerd. Wat ik ook kan begrijpen."

Pasveer zelf is al enige tijd weg bij PSV en kijkt daarom niet met een speciaal gevoel naar de wedstrijd. "Bij PSV is er veel veranderd. De hele staf is vernieuwd, bijna de hele spelersgroep ook. Er zijn nog twee of drie jongens die ik nog ken: Van Ginkel en Hendrix, voor de rest is eigenlijk alles veranderd. Met Jorrit heb ik af en toe nog wel contact, maar het is niet zo dat we nu voor een wedstrijd even een berichtje sturen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!