Zorgen bij Vitesse: ''Dit zijn de vijf opties voor Letsch''

0
Zorgen bij Vitesse: ''Dit zijn de vijf opties voor Letsch''

Vitesse kan komend weekend in de thuiswedstrijd tegen PSV niet beschikken over Oussama Tannane. De aanvaller is geschorst na een woede-uitbarsting in het vorige duel met ADO Den Haag.

Volgens Vitesse-watcher Lex Lammers is het voor trainer Thomas Letsch heel lastig een vervanger te vinden voor Tannane. "Die is er eigenlijk niet", schrijft hij in De Gelderlander. "Voor Letsch is de vervanging van zijn schaduwspits richting de kraker van zondagmiddag prioriteit. Dat is een hersenbreker, want eigenlijk is er geen achtervang in Arnhem. Dit zijn de vijf opties voor Letsch."

Lammers noemt Filip Delaveris, Hilary Gong, Riechedly Bazoer en Daan Huisman als mogelijke spitsen. Ook een drie-spitsensysteem met Armando Broja, Oussama Darfalou en Loïs Openda is een mogelijkheid volgens de journalist, die weet dat Vitesse Tannane gaat missen.

"Hij is de man in vorm. De sleutelspeler ook", meent hij. "Bij de flitsende start van Vitesse in de eredivisie vertolkt Oussama Tannane een hoofdrol. De Marokkaan maakt vaak het verschil. De rode kaart tegen ADO Den Haag, na die verbazingwekkende emotionele uitbarsting van zondag, is daarom een fikse streep door de rekening voor de Arnhemse club. Uitgerekend de sterkhouder ontbreekt in de topper tegen PSV."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!