Swart bekritiseert Bazoer en Tannane: ''Geef daar dan rood voor''

0
Swart bekritiseert Bazoer en Tannane: ''Geef daar dan rood voor''

Sjaak Swart is niet te spreken over de manier waarop Vitesse Ajax probeerde te bestrijden. Vooral Oussama Tannane kan niet op veel positiefs rekenen van de voormalig aanvaller van de Amsterdamse ploeg.

"Ik vind het zo jammer van Tannane. Het is jammer dat zo'n goede voetballer zulke dingen doet die niets met voetbal te maken hebben. Hij heeft ongeveer zeven overtredingen gemaakt, waarvan een op Tagliafico. Geef daar dan rood voor, want dat was veel erger dan die andere overtreding (van Álvarez, red.). Dat ziet de scheidsrechter zogenaamd dan niet, zogenaamd", zo begint Swart bij VoetbalPrimeur.

Ook de gedragingen van Riechedly Bazoer vielen niet goed bij Swart. "Bazoer is een goede speler. Hij speelde goed, maakte een mooie goal, maar ga daarna dan niet overdrijven. Uitlokken etc.. Daar heb je niets aan. Laat gewoon je spel zien, het is een goede speler."

"Hij had na afloop ruzie met de spelers van Ajax. Ze speelden tegen tien man en hadden moeten winnen. Als je tegen tien man speelt mag je niet verliezen. Het heeft er niets mee te maken dat hij bij Ajax gespeeld heeft, ik zeg het voor hem. Hij kan een goede speler worden, maar moet wel z'n koppie erbij houden. Dat is met Tannane ook", zo besluit de Ajax-legende.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!