De Boer reageert: ''Nee, het is Bazoer en Tannane tegen Ajax''

0
De Boer reageert: ''Nee, het is Bazoer en Tannane tegen Ajax''

Het gedrag van Riechedly Bazoer in het duel van Vitesse met Ajax hebben voor verbazing gezorgd bij Ronald de Boer. De voormalig speler van de Amsterdammers speelde een sterke wedstrijd, maar liet zich gek maken door de Ajax-spelers.

"De eerste helft waren ze fantastisch. Als je Bazoer en Tannane in het laatste halfuur ziet spelen, is het niet Ajax tegen Vitesse. Nee, het is Bazoer en Tannane tegen Ajax. Die spelen hun eigen wedstrijd. Dat vind ik jammer, je bent zo goed bezig", begint De Boer bij FOX Sports.

Toen Bazoer scoorde legde hij zijn hand achter zijn oor. "Er was ongelofelijk veel irritatie richting Bazoer. Hij maakte een wereldgoal en er zijn geen Vitesse-supporters, dus hij gaat dan zo lopen. Een beetje opjutten. Dan denk ik: waarvoor? Je hebt bij Ajax gezeten, je hebt fantastisch gespeeld. Maar je moet niet het publiek irriteren."

Ook Kenneth Perez heeft zich geërgerd. "Er mankeert iets aan hem, waardoor hij dus niet die stap kan maken. Hoe hij versnelde, de balbehandeling: het was geweldig. Er komt een moment dat het niet loopt, dat de tegenstander irritant wordt. Hoe reageer je dan? Dat is de valkuil. Hij heeft meer dan genoeg talent", aldus Perez.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!