Letch vol lof: ''Echt verbazingwekkend, dat niveau was zó hoog''

0
Letch vol lof: ''Echt verbazingwekkend, dat niveau was zó hoog''

Vitesse neemt het zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena op tegen Ajax en Thomas Letsch kijkt uit naar het duel tegen de club uit Amsterdam. De Duitse oefenmeester is vol lof over de ploeg van trainer Erik ten Hag. 

"Ajax is een outstanding team, wat zij in het voorseizoen deden was echt verbazingwekkend", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Dat niveau was zó hoog. Ajax is de absolute nummer 1 van Nederland. PSV haalt even een verdediger voor tien miljoen, dat is bij ons de waarde van een half team. Dat zegt wat over de mogelijkheden en ambities daar", beseft Letsch.

"Feyenoord zit daarbij met een sterke ploeg. En dan krijg je een aantal teams daarachter, met Vitesse", vervolgt de trainer van de club uit Arnhem, die met zijn ploeg de eerste twee competitiewedstrijden wist te winnen. "Eerlijk gezegd denk ik dat iedereen wel zes punten had ingevuld van tevoren. Maar je moet het dan inderdaad altijd nog wel even doen", benadrukt Letsch. 

"Ik ben blij met die zes punten, maar dit is nog maar het begin. Het is te vroeg om daar conclusies aan te verbinden", stelt hij. "Ajax is een van de beste ploegen in Europa met een enorm budget. We zullen zien hoe het deze week verder gaat hier. Maar iedereen die me kent, weet dat je voetbal altijd speelt om te winnen. Dus gaan we ook naar Amsterdam om te winnen", besluit Letsch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!