Acht (!) coronabesmettingen bij Vitesse: KNVB verleent dispensatie

0
Acht (!) coronabesmettingen bij Vitesse: KNVB verleent dispensatie

Vitesse is hard getroffen door het coronavirus. Bij maar liefst acht stafleden is het virus vastgelegd. Zij gaan de komende periode in thuisquarantaine.

Het gaat om hoofdtrainer Thomas Letsch, assistent-trainers Joseph Oosting, Jan Fiesser en de andere stafleden Rein Baart, Jan van Norel, Tim Arends en Dennis van der Meulen en coördinator medische zaken en fysiotherapeut Jos Kortekaas. De thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam gaat komende zaterdag gewoon door.

De KNVB heeft dispensatie verleend, zodat technisch directeur Johannes Spors samen met Edward Sturing en Nicky Hofs zaterdag voor de groep mag staan. "Vooropgesteld hopen we dat we onze stafleden in goede gezondheid en snel terugzien op Papendal", reageert technisch directeur Johannes Spors op de officiële website van Vitesse.

"Tegelijkertijd laat deze situatie zien dat het coronavirus snel kan opduiken en verspreiden", vervolgt Spors. "Ondanks het volgen van het protocol en allerlei aanvullende voorzorgsmaatregelen, zijn we als club getroffen door het virus. De voorbereiding in deze week is verre van ideaal, maar het lijkt erop dat we dankzij adequaat handelen verdere besmettingen hebben voorkomen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!