Linssen blikt terug: ''Toen heb ik hem gevraagd: Spoor jij wel?''

0
Linssen blikt terug: ''Toen heb ik hem gevraagd: Spoor jij wel?''

Martin Ødegaard werd tussen 2017 en 2018 verhuurd aan SC Heerenveen en staat nu voor een doorbraak bij Real Madrid. Feyenoord-aanvaller Bryan Linssen voetbalde met hem bij Vitesse, twee seizoenen terug.

"Hij onderscheidde zich met zijn mentaliteit, de bereidheid om élke dag alles te kunnen geven", blikt Linssen terug in gesprek met Voetbal International. "Een voorbeeld: ik ging na de training soms in mijn eentje extra afwerken. Omdat ik er baat bij had, én omdat ik het leuk vond."

Ødegaard ging in zijn eentje naar buiten zijn voetenwerk te trainen. Linssen: "Hij deed dus vrijwillig dingen dingen waar helemaal niets aan is, 95 procent van de voetballer zou liever naar huis gaan. Dat vertelt eigenlijk alles."

"Ik herinner me ook nog een fotoshoot, met de selectie in de stad", gaat Linssen verder. "Dat duurde een uur of twee. Toen we terug waren op de club, maakte iedereen zich klaar om naar huis te gaan. We waren er wel klaar mee. En Martin? Die kleedde zich om en ging gewoon individueel trainen."

"Toen heb ik hem gevraagd: Spoor jij wel? Het was werkelijk ongelofelijk niet normaal meer. Je merkte aan alles dat hij maar één doel had: slagen bij Real Madrid", aldus de aanvaller van Feyenoord.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!