Driessen kritisch over Vitesse: ''Eigenaar Oyf is de reden''

0
Driessen kritisch over Vitesse: ''Eigenaar Oyf is de reden''

Valentijn Driessen heeft zijn voorspelling voor de eindstand in de Eredivisie verklapt. De verslaggever verwacht dat Ajax, PSV en AZ de top-drie gaan vormen, terwijl Feyenoord, FC Utrecht en Vitesse 'best of the rest' worden.

"FC Utrecht heeft de ambitie om de topdrie aan te vallen. Kopen oké, maar met zomaar raak kopen kom je niet verder. Er valt geen gedachte te ontdekken, dat er specifieke versterking is gehaald om hiaten en zwakheden van vorig seizoen te tackelen", schrijft Driessen in De Telegraaf.

Volgens Driessen had FC Utrecht zich op andere posities moeten versterken. "Komt bij dat trainer John van den Brom altijd snel de weg kwijtraakt in een snoepwinkel als z’n favoriete snoepje even niet zo lekker smaakt", vervolgt hij kritisch. "Dan graait hij in iedere snoeppot om de smaak terug te krijgen en raakt zo steeds verder van huis", constateert Driessen. 

"Vitesse is al jaren te groot voor servet en te klein voor tafellaken en blijft dat ongeacht de trainer", legt hij uit. "Eigenaar Oyf is de reden. Moeiteloos dicht hij miljoenentekorten, maar wat deze Russische oligarch werkelijk wil, weet niemand in Arnhem. Het beleid: meehobbelen met genoeg kwaliteit voor plaats zes, maar te weinig voor stek vijf", aldus Driessen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!