VIDEO | Janssen trots op eigen biertje: ''Hij smaakt prima''

0
VIDEO | Janssen trots op eigen biertje: ''Hij smaakt prima''

De 'Theo Janssen-biertjes' zijn nu al populair, zo weet Omroep Gelderland te melden. De voormalig profvoetballer heeft een blond biertje, genaamd de Dikke Prins, laten ontwikkelen en op de eerste dag werd maar liefst 5.000 liter verkocht. 

Hij ontwikkelde het biertje met de Arnhemse stadsbrouwerij Durs. "Samen met mijn vriendin Linda en goede vriend René en mensen van de brouwerij hebben we allemaal bieren geproefd en dit biertje samengesteld. En hij smaakt prima", aldus Janssen, die ontkent dat topsporters geen biertje drinken.  

"Ik heb met zoveel spelers gespeeld, absolute topspelers, en bijna iedereen drinkt een drankje na de wedstrijd", verklapt hij. "Dan gaan wij nu heel schijnheilig doen dat bier niet goed voor je is. Lekker genieten van het leven is ook belangrijk. Dat zie je nu met alles om je heen. Geniet, doe het met mate, dan komt het altijd goed", adviseert Janssen, die zelf ook wel een biertje lust.

Hij ontkent dat een eigen biertje past in de beeldvorming van de voetballer die dronk en rookte. "Dat is echt te makkelijk", vervolgt Janssen. "Iedereen begint altijd over het roken en drinken, maar volgens mij ben ik kampioen geworden met Ajax en Twente, beker gewonnen, Johan Cruijff-schaal gewonnen en beste voetballer van de eredivisie geworden. Ik vind het vrij simpel om op het biertje en het roken te gooien. Het is altijd hetzelfde", zucht hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!