Rankovic: ''Ik ken hem van Vitesse en heb hem gebeld''

0
Rankovic: ''Ik ken hem van Vitesse en heb hem gebeld''

ADO Den Haag speelde afgelopen weekend in een vriendschappelijke wedstrijd met 2-2 gelijk tegen Vitesse en Peet Bijen nam één treffer voor zijn rekening. Trainer Aleksander Rankovic is tot nu toe tevreden over de aanwinsten van de Eredivisionist. 

"Peet Bijen is een volwaardige Eredivisie-speler en Andrei Ratiu en Samy Bourard maken de beste indruk van allemaal", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Bij Andrei zag je bij het eerste balcontact al wat hij in huis heeft, maar hij heeft vijf maanden niet gespeeld. We moeten voorzichtig zijn, anders zijn we hem straks langer kwijt", waarschuwt Rankovic.

"Samy is een speler die durft, die lef heeft. Dat moeten meer spelers doen. Er zit nog altijd te veel angst in", constateert hij. "Het is jong en heeft tijd nodig. Het is een proces, we weten het allemaal, maar we weten ook dat we geen maanden de tijd hebben. Ik kan niet over zes maanden nog steeds roepen dat we tijd nodig hebben", aldus Rankovic, die het liefst in elke linie nog versterkingen wil. 

"We hebben geïnformeerd naar die jongens van Anderlecht, Luka Adzic en Mohammed Dauda, maar dat is financieel gewoon niet haalbaar", verklapt hij. "Dat gaat puur om geld, we hebben een beperkt budget. Ik ken Dauda van Vitesse en heb hem gebeld. Dat is ook moeilijk in deze coronatijd: fysiek contact, in de ogen kijken, is er niet bij. Ik kan alleen maar zeggen dat we volop bezig zijn en ergens tussen wat we graag zouden willen en wat we kunnen krijgen zullen we wel uitkomen", besluit Rankovic. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!