Fraser langer bij Sparta Rotterdam: ''Heb het enorm naar mijn zin''

0
Fraser langer bij Sparta Rotterdam: ''Heb het enorm naar mijn zin''

Voormalig Vitesse-trainer Henk Fraser heeft zijn contract bij zijn huidige club Sparta met een jaar verlengd. Dat laat de club weten via hun officiële kanalen

Het contract van de hoofdtrainer van Sparta is vroegtijdig opengebroken en is verlengd tot medio 2022. Technisch manager Henk van Stee laat weten erg blij te zijn met de verlenging. "De eerste twee seizoenen van Fraser op Het Kasteel waren succesvol. Met een promotie in het eerste seizoen en een plaats bovenin het rechterrijtje in het niet afgemaakte Eredivisie-jaar. Voor de continuïteit binnen de club is het goed om nu al duidelijk te maken dat we langer met elkaar doorgaan. Het komende seizoen wordt een mooie uitdaging om met deze staf en selectie onze sportieve doelstelling wederom te gaan bewerkstelligen."

Henk Fraser geeft aan op zijn plek te zijn in Rotterdam. "Ik heb het enorm naar mijn zin op Het Kasteel en het tekent de huidige samenwerking dat we al in zo’n vroeg stadium afspraken met elkaar maken over een contractverlenging voor nóg een extra seizoen. De voorbereiding is inmiddels in volle gang en ik heb vertrouwen in deze spelersgroep om Sparta het aankomende seizoen in de Eredivisie te houden. Van daaruit gaan we dan weer verder werken aan de sportieve groei van de club, daar maak ik graag onderdeel van uit", aldus Fraser.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!