Tannane geniet: ''Ga op deze manier nóg meer kilo's verliezen''

0
Tannane geniet: ''Ga op deze manier nóg meer kilo's verliezen''

Oussama Tannane is weer helemaal terug, zo zegt de aanvaller van Vitesse zelf. Na wisselende periodes bij onder meer FC Utrecht, is hij nu op zijn plek in Arnhem. Met trainer Thomas Letsch hoopt hij nog wel een aantal kilo's kwijt te raken.

"Ik ga op deze manier nóg meer kilo’s verliezen. Je kent Duitsers, hè. Die houden van lopen en hard werken", zegt Tannane in gesprek met De Gelderlander. "De oude Tannane was helemaal terug. Ik was belangrijk voor het team. Dat wil ik nu weer zijn."

De aanvaller van Vitesse weet dat hij geen 'ja-knikker' is. "Het is niet zo dat iemand tegen mij zegt: Het moet zo en zo gaan", vervolgt Tannane. "Ik wil andere jongens ook op sleeptouw nemen. Als je belangrijk bent, krijg je meer respect. Dat is het belangrijkste voor mij. Respect voor elkaar. We doen als team alles samen, maar er zijn wel spelers die erboven uitsteken met hun technische kwaliteiten en scorend vermogen."

Volgens Tannane heeft hij veel geleerd van het verleden. "Ik weet hoe die jongens in elkaar zitten en op welke manier zij snappen dat ze iets van mij kunnen leren. Een voorbeeld: je moet niet tegen ze schelden en schreeuwen. Zo bereik je hen niet", gaat Tannane verder. "Mensen leren mij pas kennen, als zij mij in het echt meemaken. Over mensen oordelen die je niet kent, is heel makkelijk. Zo zit ik zelf niet in elkaar. Leer mij kennen, zou ik zeggen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!