VIDEO | Samenvatting: Vitesse in oefenduel niet langs Jong FC Utrecht

0
VIDEO | Samenvatting: Vitesse in oefenduel niet langs Jong FC Utrecht

Vitesse heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gelijkgespeeld. Op Papendal kwamen de Arnhemmers niet verder dan 3-3 tegen Jong FC Utrecht.

Bij Vitesse was Oussama Darfalou de grote man. De Algerijnse spits wist tweemaal te scoren op aangeven van Roy Beerens en Riechedly Bazoer. De ploeg van René Hake kwam echter terug in de wedstrijd na een doelpunt van Giovanni de la Vega. Niet veel later kreeg Darfalou opnieuw een poging, maar hij schoot de zelf versierde penalty op de paal.

Doordat de spits de penalty mistte kon Jong FC Utrecht terug in de wedstrijd komen. Tommy van Butselaar nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Een kwartier voor tijd kwam Vitesse opnieuw op voorsprong via Daan Huisman. Mohamed Mallahi maakte daarna de 3-3 voor Jong FC Utrecht.

Vitesse - Jong FC Utrecht 3-3 (2-1)
23' 1-0 Darfalou
31' 2-0 Darfalou
33' 2-1 De la Vega
48' 2-2 Van Butselaar
77' 3-2 Huisman
83' 3-3 Mallahi

Opstelling Vitesse eerste helft: Bayazit (K), Dasa, Leeflang, Cornelisse, Clark, Vroegh, Bero (C), Bazoer, Kuijpers, Darfalou, Beerens

Opstelling Vitesse tweede helft: Bayazit (K), Musaba, Doekhi (C), Hajek ('77 Oukili), Manhoef, Bruns, Tronstad, Tannane, Oukili ('67 Huisman), Buitink, Delaveris

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!