Janssen genomineerd voor prijs: ''Stem allemaal op Frans Thijssen''

0
Janssen genomineerd voor prijs: ''Stem allemaal op Frans Thijssen''

Theo Janssen is genomineerd voor de titel 'Beste Gelderse voetballer aller tijden'. De oud-speler van Vitesse hoopt de prijs echter niet te winnen.

Janssen roept via Twitter iedereen op om op een andere oud-speler van Vitesse te stemmen. De linkspoot hoopt dat Frans Thijssen de prijs wint. "De beste is Frans Thijssen", reageert Janssen tegenover Omroep Gelderland. "Ik heb hem meegemaakt, beelden van hem gezien."

"Ik heb ook met hem gevoetbald bij The Legends", vervolgt hij. "Toen was hij over de 50, in de 60. Dan kapte hij nog steeds mensen uit. Technisch zo begaafd. Echt een genot om naar te kijken, op die leeftijd nog. Moet je nagaan toen hij 20 jaar was. Echt de beste voetballer die ik heb gezien."

Janssen vindt het wel  'bijzonder' dat hij is genomineerd. "Het gaat om aller tijden. Dan denk je niet meteen aan mij. Ten minste ik niet. Ik vind het wel leuk om daar tussen te staan", aldus Janssen, die zijn waarde wel goed kan inschatten.

"Bij Twente en Ajax ben ik superbelangrijk geweest", beeft hij aan. "In grote wedstrijden stond ik er altijd, Champions League, UEFA Cup. Maar ik heb natuurlijk nooit zoals andere spelers die genomineerd staan in het buitenland gespeeld. Dus in dat opzicht is het verrassend dat ik erbij zit."

In totaal zijn elf voetballers genomineerd voor de verkiezing van Omroep Gelderland. De stemmen van het publiek tellen voor 50 procent mee, de jury bepaalt de andere 50 procent. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!