Beerens: ''Corona sloeg in als een bom, toen stortte alles in''

0
Beerens: ''Corona sloeg in als een bom, toen stortte alles in''

Roy Beerens speelde ruim anderhalf jaar geen wedstrijd in het eerste elftal van Vitesse. De vleugelaanvaller werd in Arnhem door trainer Leonid Slutskiy uit de selectie gezet.

"Er gebeurde van alles binnen de club, maar later kreeg ik ook weer de tijd om fit te raken", vertelt Beerens in gesprek met Omroep Gelderland. "Toen stortte alles in door corona. Dat sloeg in als een bom."

"Ik was voor mijn gevoel geen voetballer meer, de motivatie was echt weg", erkent Beerens. "Ik heb veel thuis gezeten. Mentaal was het moeilijk, nog lastiger dan voor de anderen omdat ik zo lang niet gespeeld heb. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe fit ik nog kan worden."

De 32-jarige aanvaller heeft de afgelopen jaren weinig plezier gehad bij Vitesse. "Het is heel slecht gelopen en gewoon zonde", beaamt hij. "Ik ben altijd positief, maar het was natuurlijk heel erg balen. Als voetballer ben je echter altijd hongerig en ik zal mijn stinkende best gaan doen om nog van waarde te kunnen zijn", aldus Beerens, die onder de nieuwe trainer Thomas Letsch weer een kans krijgt.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!