Beerens: ''Daarna is de kans wel 95 procent dat ik ga stoppen''

0
Beerens: ''Daarna is de kans wel 95 procent dat ik ga stoppen''

Roy Beerens begint deze zomer mogelijk aan zijn laatste seizoen als profvoetballer. De 32-jarige aanvaller van Vitesse speelde maar liefst 470 dagen geleden zijn laatste wedstrijd, maar hoopt nog een plek in het elftal van de nieuwe Vitesse-trainer (Thomas Letsch, red.) te krijgen.

"Ik heb er nog steeds plezier in, als ik op het trainingsveld sta", zo vertelt Beerens in gesprek met Voetbal International. "En ik heb hier een goed contract, dat nog een seizoen doorloopt. Dat contract ga ik uitdienen, ik moet natuurlijk ook gewoon voor mijn familie zorgen. Ik heb zeker nog de motivatie om een jaar te strijden voor mijn plek, maar daarna is de kans wel 95 procent dat ik ga stoppen."

Beerens heeft een fraaie carrière achter de rug. "Ik ben heel dankbaar voor alle mooie momenten die het voetbal me gegeven heeft. Ik heb bij mooie clubs in het buitenland mogen spelen, heb deelgenomen aan de Olympische Spelen en heb zelfs twee interlands voor Oranje gespeeld."

"Dat waren natuurlijk niet de belangrijkste wedstrijden, maar ik ben er wel trots op, dat kan niet iedereen zeggen. Ondanks alles ben ik nog altijd verliefd op de sport", aldus Beerens. 


 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!