Derksen haalt uit: ''Volgend jaar twee Eskimo's bij Vitesse?''

0
Derksen haalt uit: ''Volgend jaar twee Eskimo's bij Vitesse?''

Johan Derksen snapt niet dat Vitesse in zee is gegaan met trainer Thomas Letsch en technisch directeur Johannes Spors. De analist is uiterst kritisch op het beleid van de Arnhemmers.

"Ik kan er met mijn verstand niet bij", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Vitesse heeft een redelijke spelersgroep. Niet top, maar ook niet slecht. De subtop is het doel. En dan gaan ze een plan maken, iets bedenken. En zegt waarschijnlijk een van die Russen: 'Er is een Russische trainer ontslagen in Engeland, dat is wel wat'."

Derksen doelt daarmee op de inmiddels vertrokken Leonid Slutskiy. "Dat blijkt dan een idioot die de klompendans beheerst, maar wel leuk is op televisie. Die komt daar dan met een geheel Russische staf, maar hij heeft er niets van gebakken, ondanks het goede materiaal", aldus Derksen, die niet snapt dat Vitesse nu Johannes Spors als technisch directeur heeft gestrikt.

"Nu komt er een Duitse Willy Wortel (Spors, red.), die heel goed op de laptop is en nooit zelf gevoetbald heeft", vervolgt Derksen zijn vlijmscherpe analyse over Vitesse. "Die haalt vervolgens een Duitse trainer (Letsch, red.) die ook nooit gevoetbald heeft. Dat kan dus nooit wat worden. En dan vraag ik me af: volgend jaar twee Eskimo's bij Vitesse?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!