Schreuder door opvallende reden op straat gezet bij Hoffenheim

0
Schreuder door opvallende reden op straat gezet bij Hoffenheim

Alfred Schreuder is niet langer de eindverantwoordelijke bij TSG Hoffenheim. De voormalig assistent van Vitesse is door de Duitse club ontslagen.

Volgens Hoffenheim is er verschil van mening over de te volgen koers richting komend seizoen. "In belangrijke zaken op detailniveau waren er verschillen, zodat een verdere samenwerking geen zin had", laat technisch directeur Alexander Rosen weten op de clubwebsite.

Schreuder, die sinds afgelopen zomer de trainer was bij Die Hoffe, had nog een contract tot medio 2022 bij de nummer zeven van de Bundesliga. De 47-jarige oefenmeester was tot vorig seizoen assistent-trainer van Erik ten Hag bij Ajax en daarvoor werkzaam bij FC Twente en Vitesse.

"Ik was me bewust dat de opdracht in Hoffenheim een grote uitdaging zou zijn", reageert hij. "Ik heb met veel plezier het werk gedaan. Helaas konden we het niet eens worden over hoe we Hoffenheim in de toekomst zouden leiden. Ik betreur deze ontwikkeling. Dat je verschillende meningen hebt, is niet ongewoon. Je moet dan eerlijk zijn en de consequenties accepteren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!