Vreven: ''Nijhuis deed het toch, dat heeft mij echt pijn gedaan''

0
Vreven: ''Nijhuis deed het toch, dat heeft mij echt pijn gedaan''

Stijn Vreven heeft het niet zo met scheidsrechter Bas Nijhuis. De oud-speler van FC Utrecht had in 2018 een aanvaring met de arbiter. Vreven, destijds trainer van NAC Breda, werd al na vier minuten naar de tribune gestuurd door Nijhuis.

"Het klinkt heel banaal, maar dat heeft mij echt pijn gedaan", vertelt Vreven in gesprek met Veronica Inside. "Ik houd van eerlijkheid. Daardoor mis ik ook kansen, dat besef ik heel goed. Maar ik zal tot de laatste dag dat ik leef mezelf zijn."

"En hij (Nijhuis, red.) heeft me pijn gedaan", vervolgt Vreven, die voor drie wedstrijden geschorst werd. "Hij zei namelijk dat hij me niet zou wegsturen, omdat hij niet zo is. Twee weken later deed hij het toch. Ik kan niet tegen die onrechtvaardigheid."

Nijhuis heeft nu een videoboodschap ingesproken voor Vreven. "Het is ondertussen twee jaar geleden dat ik je weggestuurd heb. Hopelijk is het in de tussentijd een beetje bekoeld en zien we je snel weer terug op de Nederlandse velden. Om het toch een beetje goed te maken, neem ik tien verse eitjes van mijn eigen kippen voor je mee", aldus Nijhuis.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!