Derksen uit kritiek: ''De club wordt zomaar aan twee Duitsers gegeven''

0
Derksen uit kritiek: ''De club wordt zomaar aan twee Duitsers gegeven''

Na Leonid Slutskiy staat er met Thomas Letsch nu een Duitser aan het roer bij Vitesse, geheel tegen de verwachting van Johan Derksen in. De Veronica Inside-tafelgast snapt überhaupt weinig van wat er gaande is bij de Arnhemse club.

"Die hebben via een headhunters bureau eerst één of andere wizkid die heel goed met een laptop overweg kan uit Duitsland geplukt, nooit gevoetbald", begint Derksen in Groeten uit Grolloo. "Belachelijk dat die man aangesteld is, want die heeft zijn hele leven in Duitsland gewerkt en een laptop met namen van talenten, maar dat zullen allemaal Duitsers zijn want ik denk niet dat in Nederland, België, Denemarken en Zweden veel gescout heeft. Maar goed, die snotaap is nu TD en slaat wartaal uit als er een camera voor zijn neus staat."

"Hij stelt dan een Duitse trainer aan waar hij ooit mee samengewerkt heeft en evenals hij heeft die Duitse trainer ook nooit gevoetbald", vervolgt hij. "Dus dan heb je twee Duitsers die nooit gevoetbald hebben, die het uitgevonden moeten hebben."

"Maar er zit een rode lijn in het beleid van Vitesse, want de voorganger van die twee was een Russische clown die ontzettend leuk was als hij voor de camera staat maar het voetbal, terwijl hij heel aardig materiaal had, leek nergens op", gaat de kritiek verder. "Dus als deze Duitsers nu verliezen, krijgen we dan twee Eskimo's in de technische staf van Vitesse?"

"Je kunt alles verwachten, terwijl er in Nederland heel veel trainers rondlopen die geschikt zouden zijn voor Vitesse, die het Nederlandse voetbal kennen, die weten waar in Nederland talenten zitten", geeft Derksen aan. "Ik vind het heel raar hoor dat de club zomaar aan twee Duitsers wordt gegeven, terwijl twee jaar geleden de club zomaar aan Russen werd gegeven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!