Driessen verklapt: ''Dat bedrag vonden ze een beetje te gortig''

0
Driessen verklapt: ''Dat bedrag vonden ze een beetje te gortig''

Sjaak Troost heeft ervoor gezegd dat de financiële lat bij Feyenoord hoger is komen te liggen. Willen van Hanegem maakte bekend dat interim technisch directeur Troost intern 'Sintersjaak' werd genoemd, wat er onder meer voor heeft gezorgd dat Bryan Linssen een enorm salaris vraagt.

"Contracten uitdelen met een mijter op zijn hoofd", vult Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam aan bij Veronica Inside. "Er werd met geld gesmeten. Iedereen kent het salaris van Liam Kelly (verhuurd aan Oxford United, red.): die hebben we één keer gezien, daarna nooit meer. Die verdient zes ton. Dat geldt nu als een soort minimumbedrag voor spelers die met Feyenoord gaan praten. Jeugdspelers die denken: als die Kelly zes ton verdient, gaan we met dat bedrag beginnen."

Linssen ging ook voor de volle buit, maar zette een punt achter de onderhandelingen toen bekend werd dat Feyenoord niet zover wilde gaan. "Het eerste bod was heel slecht, de onderhandelingen zijn doodgebloed", vervolgt de journalist van Voetbal International. Feyenoord heeft desondanks een nieuwe poging gewaagd. "Maar dat is eigenlijk al een beetje te laat. Als ze hem nu nog over de streep willen trekken, zullen ze heel erg hun best moeten doen. En ik denk eigenlijk dat dat onmogelijk is."

"Het eerste bod was zes ton, dat Kelly-bod. Daarna wilden ze wel verder praten. Maar hij wilde alleen praten bij een miljoen. Dat vond Feyenoord een beetje te gortig", vult Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, tot slot aan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!