''Linssen zei nee. Er zijn Feyenoorders die hem dat kwalijk nemen''

0
''Linssen zei nee. Er zijn Feyenoorders die hem dat kwalijk nemen''

Voormalig Feyenoord-speler Willem van Hanegem snapt dat Vitesse-speler Bryan Linssen niet naar Feyenoord gaat. De columnist van het Algemeen Dagblad ziet dat bankzitters bij de Rotterdamse club veel meer verdienen dan dat wat Linssen kan gaan verdienen bij de club.

"Bij Feyenoord zeggen ze dat het roer omgaat qua salarissen", zo begint Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. "In de Kuip noemden ze voormalig technisch directeur Sjaak Troost al eens 'Sintersjaak' omdat hij net als zijn voorganger Martin van Geel werkelijk enorme salarissen gaf aan modale spelers. Liam Kelly staat bijvoorbeeld nog altijd op de loonlijst van mijn club voor ruim 600.000 euro. En Luciano Narsingh verdient nog veel meer."

Van Hanegem heeft om die reden begrip voor de keuze van Linssen om niet naar Rotterdam-Zuid te komen. "Dan snap ik dat een transfervrije speler als Bryan Linssen niet blij wordt van een eerste aanbieding die een paar ton lager ligt dan het salaris van andere spelers. Dat is – ook nu er crisis is – apart. Linssen zei nee tegen Feyenoord. Er zijn Feyenoorders die hem dat kwalijk nemen. Ik vind het zijn goed recht", aldus Van Hanegem.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!