Vroegh zelfkritisch: ''Inmiddels is dat wel tot me doorgedrongen''

0
Vroegh zelfkritisch: ''Inmiddels is dat wel tot me doorgedrongen''

Patrick Vroegh heeft zijn contract in Arnhem verlengd en daar is de middenvelder content mee. De jonge middenvelder is blij hoe hij zich dit seizoen heeft ontwikkeld tot basisspeler bij Vitesse.

"Begin dit seizoen liet ik al zien het niveau aan te kunnen en knokte ik me richting de eerste elf. Maar aan het begin van het seizoen was ik nog het jongetje dat al blij was dat hij in het eerste zat, maar zich niet uitsprak dat hij basisspeler wilde worden. Net voor de crisis begon, was ik een stuk zelfverzekerder en kwam ik meer voor mezelf op. Dat is vaker tegen me gezegd door trainers en het is inmiddels tot me doorgedrongen", zegt Vroegh in ELF Voetbal.

Vroegh begon niet bij Vitesse in de jeugd, maar is blij met zijn stap naar Arnhem. "Bij Vitesse ging het er allemaal professioneler aan toe. Logisch, want ze hebben ook meer te besteden. De faciliteiten bij Vitesse zijn ruimer en qua reistijd was het beter te doen, omdat ik bij Vitesse deel uit maakte van het vervoersplan. Daarnaast dacht ik dat ik me bij Vitesse beter zou kunnen ontwikkelen."

"Nee, ik heb eigenlijk geen aanpassingsproblemen gehad. Ik ben goed opgevangen door spelers en trainers en in Arnhem werd het allemaal iets rustiger. In Tilburg was mijn school bijvoorbeeld veel groter, terwijl het in Arnhem juist kleinschaliger was. Ik zat met ‘normale’ leerlingen en topsportleerlingen in de klas. Twee jongens uit mijn oude klas spelen nu op het hoogste niveau handbal in Denemarken", besluit Vroegh.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!