Sturing: ''Voor nood hoeven ze me straks ook niet te vragen''

0
Sturing: ''Voor nood hoeven ze me straks ook niet te vragen''

Vitesse besloot niet verder te gaan met Edward Sturing als hoofdtrainer, een fikse domper voor de interim-trainer. Hij heeft echter het besluit genomen, in de toekomst niet meer in deze functie te werken bij Vitesse.

"Dat zijn gesprekken voor later", doelt Sturing in gesprek met De Gelderlander over de gesprekken over een nieuwe functie binnen Vitesse. "Dit is nu vers. Ik was in het nieuwe seizoen graag als hoofdtrainer aan de slag gegaan. Maar de club beslist anders."

Volgens Sturing was er ook een kans dat hij was gebleven. "Ik was nu voor een half seizoen aangesteld (na het vertrek van de Rus Leonid Sloetski, red.). De club kreeg zo de tijd een nieuwe trainer te zoeken. Maar de voorbije maanden werd ik gepolst voor het trainerschap en dat zag ik absoluut zitten. Ik was daar ook helemaal klaar voor."

"Ik wist dat er met andere kandidaten werd gesproken. Dat was ook geen probleem. Maar ik wilde graag vanaf de start van een seizoen voor de groep staan. En alleen in die rol. Voor de functie van assistent bedank ik. Ik ben er verder klaar mee om louter als interim door het leven te gaan. Daar hoeven ze me straks in nood ook niet voor te vragen", aldus Sturing.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!