Vroegh tekent nieuw contract bij Vitesse: ''Hij kan ver komen''

0
Vroegh tekent nieuw contract bij Vitesse: ''Hij kan ver komen''

Patrick Vroegh heeft een nieuw contract getekend bij Vitesse. De twintigjarige middenvelder zetten zijn handtekening onder een driejarige verbintenis in de Gelredome.

"Ik ben blij dat het rond is", zegt Vroegh op de officiële website van Vitesse. "De club heeft meerdere keren het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat vertrouwen wil ik waar gaan maken op het veld. Het afgelopen seizoen was heel bijzonder voor mij. Ik maakte mijn debuut in de Eredivisie, mocht zelfs mijn basisdebuut maken en kreeg kort voordat de competitie werd stilgelegd steeds meer speelminuten."

"Ik heb mezelf kunnen laten zien", vervolgt Vroegh. "En mijn harde werken is nu beloond met een nieuw contract. Het verlangen om weer wedstrijden te mogen spelen is groot. Ik kan niet wachten om weer in GelreDome te schitteren."

Vitesse wilde graaf door met het talent uit de eigen opleiding. "Patrick bezit alle kwaliteiten om ver te komen", geeft technisch directeur Johannes Spors aan. "Het is belangrijk dat hij hard blijft werken om elke dag nog beter te worden."

"Ik ben blij dat Patrick ervoor heeft gekozen om de volgende stappen in zijn carrière bij Vitesse te zetten. Dit is precies de reden waarom onze voetbalacademie bestaat: eigen talenten klaarstomen voor het eerste elftal. Wij zijn er trots op dat Patrick de komende jaren Vitessenaar blijft", aldus Spors

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!