Linssen: ''Na de eerste aanbieding was dat gevoel helemaal weg''

0
Linssen: ''Na de eerste aanbieding was dat gevoel helemaal weg''

Vitesse-speler Bryan Linssen speelt volgend seizoen in ieder geval niet in De Kuip. De aanvaller liet weten dat hij 'onaangenaam was verrast' door de eerste aanbieding van Feyenoord. De eerste gesprekken waren nog zo hoopgevend voor beide partijen.

"Na die gesprekken had ik een heel erg goed gevoel. Maar na de eerste aanbieding was dat gevoel eigenlijk helemaal weg", vertelt Linssen in gesprek met FOX Sports. Er is nog geen man over boord, want er zou genoeg interesse zijn voor de Limburgse aanvaller.

"Er is interesse uit de Bundesliga: fantastisch. Dan praten we over Amerika, Australië, China. Dan ga je de plusjes en de minnetjes wegstrepen, ook kijken naar bepaalde steden", vervolgt Linssen. "Er zitten steden waar ik mezelf niet zie wonen: dan houdt het bijvoorbeeld al op."

Linssen zou nog graag een financiële klapper willen maken. "Ik ben 29, ik word dit jaar nog dertig. Het financiële plaatje moet ook gewoon kloppen", aldus Linssen, die volgens Turkse bronnen op weg zou zijn naar Besiktas.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!