Linssen verlegt transferwens: ''Daar zet ik nu op in''

0
Linssen verlegt transferwens: ''Daar zet ik nu op in''

Bryan Linssen beseft als geen ander dat de coronacrisis invloed heeft gehad op de onderhandelingen tussen hem en Feyenoord. De smaakmaker van Vitesse begrijpt dat de Rotterdamse club moet bezuinigen en geen torenhoge salarissen kan betalen. 

"Ik heb ook rekening gehouden met de nieuwe omstandigheden in het profvoetbal", vertelt Linssen aan De Gelderlander. "Van mijn kant is er geen enkele rancune. Feyenoord is een fantastische club. Een droom. Maar ik heb hier zelf ook mijn weg gekozen. Er lag uiteindelijk een bod en dat heb ik naast me neergelegd. Dit is mijn eigen beslissing."

Linssen kan een nieuwe contract tekenen bij Vitesse, maar dat lijkt niet realistisch. "Het buitenland is ook altijd mijn ambitie geweest", vervolgt hij. "En op het buitenlandse avontuur zet ik nu in. Feyenoord is afgeketst, maar mijn status blijft hetzelfde. Ik ben transfervrij, overleg goede statistieken en ik ben een ervaren prof. De coronacrisis speelt daarbij een rol. Dat geldt voor de onderhandeling met elke club", aldus Linssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!