Rankovic hoofdtrainer ADO Den Haag: ''Het kwam nogal onverwacht''

0
Rankovic hoofdtrainer ADO Den Haag: ''Het kwam nogal onverwacht''

Aleksandar Rankovic wordt de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Die aanstelling verraste de voormalig speler van Vitesse.

"Het kwam nogal onverwacht eigenlijk", beaamt Rankovic in gesprek met Voetbal International. "Ik had ook gelezen dat ze met Maurice Steijn bezig waren. Vorige week kreeg ik ineens een telefoontje van Mohammed Hamdi of we konden praten."

Rankovic is nu assistent van voormalig Vitesse-trainer Henk Fraser bij Sparta Rotterdam, maar wil graag op eigen benen staan. "Ik kan niet ontkennen dat ik dit graag wilde, ik ben ambitieus. Hoofdtrainer zijn in Nederland, het land waar ik opgevoed ben als trainer, is mijn droom."

"Ik groeide er naar toe", vervolgt Rankovic. "Ik heb drie fantastische jaren gehad als assistent van Henk Fraser, wij hebben geweldig samengewerkt. Ik kreeg ook veel vrijheid, heb me dankzij hem echt kunnen ontwikkelen."

Hij speelde in het verleden al bij ADO Den Haag. "Voor mij is dat heel bijzonder. Ik ken de club, ken de mentaliteit van de mensen en van de supporters. Ik denk dat het wel een voordeel is", aldus Rankovic, die weet dat ADO een moeilijke club is. "Bestaan er ook makkelijke clubs dan? Ik ken er geen eentje in ieder geval."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!