BREAKING | Vitesse kan huur van Gelredome niet meer betalen

0
BREAKING | Vitesse kan huur van Gelredome niet meer betalen

Door de huidige situatie in Nederland merkt ook Vitesse de gevolgen. De Arnhemmers kunnen de huur van het Gelredome niet meer betalen. De eigenaar van het stadion is niet van plan om de Arnhemmers veel tegemoet te komen.

Michael van de Kuit, de eigenaar, is wel in gesprek om tot een oplossing te komen met andere huurders. "Wel de spelers betalen, wel het management betalen, maar niet het stadion? Dat gaat niet", zegt Van de Kuit tegen Quotenet.

"Iedereen roept niet te gaan betalen, kwijtschelding te willen of opschortingen. Maar toen het de huurders goed ging kregen de beleggers ook niets extra, toch? Bovendien vind ik primair dat ondernemers een buffer moeten hebben. Dus corporates zullen sowieso netjes moeten blijven betalen. Vergeet ook niet dat de vastgoedsector simpelweg niet opgewassen is tegen non-betalingen. Want ook die heeft rente- en aflossingsverplichtingen."

De eigenaar heeft wel een oplossing voor Vitesse. "Laat die Russische miljardair van ze maar even bijstorten", besluit Van de Kuit, die 1,8 miljoen per jaar krijgt van Vitesse.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!