Janssen: ''Dan graag in Utrecht en Arnhem, lekker dichtbij''

0
Janssen: ''Dan graag in Utrecht en Arnhem, lekker dichtbij''

Vanwege het coronavirus kan er voorlopig nog (lang) niet gevoetbald worden en Theo Janssen laat weten dat hij het spelletje ontzettend mist. De voormalig profvoetballer hoopt dat de bal in Nederland nog weer gaat rollen. 

"Ik denk dat je met één wedstrijd voor het kampioenschap en het laten doorgaan van de bekerfinale (tussen Feyenoord en FC Utrecht, red.) het meest in de buurt komt van een eerlijke verdeling van de Europese tickets. Als ik zelf nog zou spelen, zou ik daar akkoord mee gaan", vertelt Janssen, die ook op de hoogte is van het mogelijke scenario in Engeland. 

"Een oplossing zoals in de Premier League? Dat alle resterende Eredivisie-wedstrijden worden uitgespeeld in een paar speelsteden, zonder publiek? Vind ik ook prima. Dan graag in Utrecht en Arnhem, lekker dichtbij", lacht hij. "Maakt me trouwens niet uit, want ik mag er toch niet naartoe. Maar ik zou zoiets wel serieus toejuichen, want dan hebben we zo'n beetje elke dag een wedstrijd. Wordt dat ons EK! Hoe eerder het voetbal terugkeert op tv, hoe beter", besluit Janssen in gesprek met VTBL.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!