Gözübüyük hekelt Slutskiy: ''Riep dat je scheidsrechters mag slaan''

0
Gözübüyük hekelt Slutskiy: ''Riep dat je scheidsrechters mag slaan''

Serdar Gözübüyük heeft geen hoge pet op van Leonid Slutskiy. De scheidsrechter haalt hard uit naar de vertrokken Vitesse-trainer.

"Ergste wat ik heb meegemaakt, was onze Russische vriend (Leonid Slutsky, red.), die hier al vertrokken is", vertelt Gözübüyük in het YouTube-programma Bij Andy in de Auto. "Hij probeerde mij echt af te maken. Ik hoorde later van iemand bij Vitesse, dat het een en al show was."

"Hij deed het ook niet in mijn gezicht, maar op de camera", vervolgt de arbiter. "Dat is jammer, maar ik heb me rustig gehouden. Als er wat is, kom het dan naar me toe. Jammer dat hij mij zwart wilde maken en hij ging maar door, ook nog later bij Ivo Niehe. Hij kan zich beter focussen op zijn eigen dingen. Zoals goed presteren met een topselectie bij Vitesse."

Gözübüyük weet dat Slutskiy zich vaker liet gaan. "Die man bleek in Rusland al zes maanden tot twee jaar geschorst te zijn, omdat hij een scheidsrechter had geslagen. Hij had in een kinderprogramma geroepen dat je Russische scheidsrechters mag slaan", aldus de scheidsrechter.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!