Spors ambitieus: ''Veel mogelijkheden en uitstekende faciliteiten''

0
Spors ambitieus: ''Veel mogelijkheden en uitstekende faciliteiten''

Johannes Spors is per april de nieuwe technisch directeur van Vitesse, zo laat de club uit Arnhem weten via de clubsite. De 37-jarige Duitser, die eerder bij TSG 1899 Hoffenheim, RB Leipzig en Hamburger SV werkzaam was, heeft een contract tot medio 2023 getekend.

“Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de voetbalwereld, heb ik na mijn laatste functie bewust de tijd genomen om mij te oriënteren op mijn volgende stap", vertelt hij op de website van Vitesse. "Bij Hoffenheim heb ik de indrukwekkende opmars van dichtbij mee mogen maken. Bij RB Leipzig heb ik als Hoofd Scouting leiding gegeven aan het volledige scoutingsteam", blikt Spors terug. 

"De club opereerde in letterlijke en figuurlijke zin op Champions League-niveau. Daarna volgde een boeiende tijd bij Hamburger SV, dat een enorm grote club in Duitsland is", vervolgt hij. "Met mijn eerder opgedane ervaring en het ruime takenpakket bij HSV heb ik een fundament gelegd voor mijn toekomst als technisch directeur" aldus Spors, die veel zin heeft in zijn nieuwe uitdaging. 

"Ik kijk er nu naar uit om mijn visie en ideeën bij Vitesse te implementeren. In de prettige gesprekken is de ambitie duidelijk uitgesproken. We willen structureel meespelen om Europees voetbal. Vitesse zie ik als een club met veel mogelijkheden en uitstekende faciliteiten. Ik ga mijn hele hebben en houden geven om samen met de club de volgende stappen te zetten", verzekert hij. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!