BREAKING | Vitesse kan huur van Gelredome niet meer betalen Eredivisie-wedstrijden en trainingen vóór 1 juni niet hervat ''ING gaat noodfonds voor Nederlandse clubs beschikbaar stellen'' Janssen: ''Dan graag in Utrecht en Arnhem, lekker dichtbij'' Janssen geeft toe: ''Best confronterend om mezelf dan te zien''

VIDEO | Voormalig Vitesse-speler Rashica even op bezoek in GelreDome

0
VIDEO | Voormalig Vitesse-speler Rashica even op bezoek in GelreDome

Milot Rashica was afgelopen zondag, tijdens wedstrijd tussen Vitesse en PSV, even te gast in het GelreDome. Vitesse TV zocht de voormalig buitenspeler van de Arnhemmers op en praatte even bij met hem.

"We hebben zoveel mooie momenten gehad samen", vertelt de opgetogen Rashica. "Ook met heel veel jongens die hier niet meer spelen. Ik denk dat het winnen van de KNVB Beker heel speciaal blijft voor ons allemaal."

Momenteel speelt de aanvaller bij Werder Bremen. "In het begin had ik het daar heel moeilijk. Want het is heel ander voetbal dan in Nederland. Het tempo en de intensiteit van de wedstrijd ligt veel hoger. Dus in de eerste maand moest ik hard werken, maar nu gaat alles goed", aldus Rashica.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!