'Cruciaal' duel in Arnhem: ''PSV is ook alles behalve stabiel''

0
'Cruciaal' duel in Arnhem: ''PSV is ook alles behalve stabiel''

Vitesse staat na 23 competitiewedstrijden op een zesde plek in de Eredivisie en zondagmiddag staat de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma. De club uit Eindhoven heeft slechts vier punten meer, waardoor het een hele belangrijke wedstrijd kan zijn. 

"Vitesse staat heel dicht op plek vier", reageert Sander Maassen van den Brink voor de camera van Omroep Gelderland. "Mocht Ajax of Feyenoord de beker winnen, dan zou er nog meer in kunnen zitten voor Vitesse, want dan kun je nog rechtstreeks Europa in", legt de verslaggever uit. 

Jan Sommerdijk vult hem aan. "Cruciaal wordt dan de wedstrijd zondag tegen PSV. Één van de concurrenten voor posities", beseft hij. "Maar het voetbal moet stukken beter om meer publiek naar het Gelredome te lokken. Het grote raadsel is: waarom is Gelredome altijd zo slecht gevuld?" 

Richard van der Made kijkt ook uit naar het duel van zondag. "Net als Vitesse is PSV ook alles behalve stabiel en Willem II zit daar ook nog tussen", constateert hij. "Maar er zijn weinig thuiswedstrijden achter elkaar dat het echt sprankelt en dat het goed is. Dat is denk ik de hoofdreden dat het publiek wegblijft." 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!