Van Essen baalt: ''Een jaar eerder was ik topscorer van Jong Vitesse''

0
Van Essen baalt: ''Een jaar eerder was ik topscorer van Jong Vitesse''

Bo van Essen scoorde het eerste doelpunt voor De Treffers afgelopen week. Van Essen, voormalig talent van Vitesse, heeft een moeilijke tijd met veel blessureleed achter de rug gehad.

Van Essen blikt terug op zijn tijd bij Vitesse. "Ik zat dicht tegen het eerste elftal aan. Een jaar eerder was ik topscorer van Jong Vitesse in de derde divisie met twintig doelpunten. En dat als buitenspeler hè", vertelt hij in gesprek met De Gelderlander

In de voorbereiding van het nieuwe seizoen scheurde Van Essen zijn kruisband in zijn rechterknie. "Die zware blessure was heel erg slikken. Uiteindelijk was het vooral een mentaal zware kwestie. Fysiek ging het prima. Ik heb keihard gewerkt en geen tegenslagen gekend."

"Ik geniet van het spelletje, heb nooit gedacht aan stoppen." Nog altijd heeft Van Essen ambities, hij traint ook nog steeds mee bij Jong Vitesse. "Ik heb nu meer vrije tijd dan toen ik prof was bij Vitesse. Ik volg een thuisstudie Business Innovation. Met colleges op de laptop", aldus Van Essen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!