Vitesse-fans balen: ''Vooral teleurgesteld in de lamlendigheid''

0
Vitesse-fans balen: ''Vooral teleurgesteld in de lamlendigheid''

Vitesse werd deze week in de kwartfinale van de KNVB Beker uitgeschakeld door Ajax en supporters van de club uit Arnhem zien de rest van het seizoen somber in. Yvo Osterloh beseft echter wel aan dat de ruime nederlaag tegen de koploper van Nederland logisch is. 

"Het voelt aan als een verloren seizoen. Het is jammer dat we uitgeschakeld worden in de beker, maar van Ajax verliezen is geen schande", vertelt hij op de website van Omroep Gelderland. "Ik maak me meer zorgen over het reguliere seizoen. Het loopt tactisch en vaak ook qua inzet het hele seizoen al niet. Op het punt van mentaliteit lijkt geen verbetering te komen", constateert Osterloh.

Yorin Schrader vult hem aan. "Ik ben vooral teleurgesteld in de lamlendigheid. Er zijn veel spelers die de kantjes er vanaf liepen", reageert hij. "Het spatte er tegen Ajax niet vanaf dat ze graag wilden winnen. Dat is tekenend voor Vitesse dit seizoen. Er is een hoop kwaliteit in de selectie, maar het komt er niet uit. Onder Slutskiy niet, maar nu ook niet", besluit Schrader teleurgesteld. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!