Tannane: ''Onze individuele kwaliteiten kunnen de doorslag geven'' Brenet tevreden: ''Hun belangrijkste speler eigenlijk niet gezien'' 'Herstelde Linssen in basis Vitesse voor uitduel met PEC Zwolle' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle

Doekhi na nederlaag: ''Denk dat het publiek tevreden was''

( 0 reacties)
Doekhi na nederlaag: ''Denk dat het publiek tevreden was''

Vitesse werd woensdagavond door Ajax uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker en Danilho Doekhi is er kapot van dat ze daardoor niet naar de halve finale van de Nederlandse beker gaan.

"Dit is heel erg zuur", begint Doekhi in gesprek met RTV Arnhem. "We waren al in de kwartfinale, dus we hadden hoop in een goed verloop. Zij waren echter wel de betere ploeg en hadden veel de bal, maar zeker toen zij 1-0 voor stonden hadden wij veel kansen om gelijk te komen."

De verdediger merkte dat het publiek redelijk tevreden was. "Het was nagenoeg uitverkocht en ze hebben ons de hele wedstrijd gesteund. Na afloop hebben ze ons bedankt, dus ik denk dat ze wel tevreden waren. Ze hebben een mooie wedstrijd gezien."

"Maar na afloop is het natuurlijk wel balen. Maar we hebben gezegd dat de koppies omhoog moeten, omdat komende zondag weer een belangrijke wedstrijd staat te wachten. We gaan er voor vechten", zegt Doekhi.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!