Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

''Een nieuw aanbod van Vitesse? Ik sta open voor elk goed bod''

( 0 reacties)
''Een nieuw aanbod van Vitesse? Ik sta open voor elk goed bod''

Tim Matavz denkt niet te vertrekken bij Vitesse in de huidige transferperiode. De 31-jarige spits kan aan het eind van het seizoen gratis de deur uit, en kan alleen nu nog geld opleveren voor de Arnhemmers.

Tegen Fortuna Sittard scoorde Matavz twee keer. "Ze zijn allereerst waardevol voor het team", vertelt Matavz na de 1-2 tegen, in gesprek met De Gelderlander. "Vitesse wil Europa in. We moeten de play-offs bereiken. Dan leveren de goals een belangrijke zege op. Voor mij persoonlijk is dit ook lekker. Ik sta in de spits voor de doelpunten. En ja, dat is op de transfermarkt dan ook weer van waarde."

De Sloveense aanvaller kiest waarschijnlijk niet voor een winters vertrek. Daarnaast speelt er niets rond Matavz. "Ik verwacht ook niets in de winter", zegt hij. Hij heeft wel een voorkeur. "Amerika is een mooi land. Een nieuw aanbod van Vitesse? Ik sta open voor elk goed bod. Maar van Vitesse ligt er niets. En ik bepaal het beleid van de club niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!