Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid''

( 0 reacties)
Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid''

Edward Sturing maakt het seizoen af als interim-trainer bij Vitesse. Joseph Oosting zal hem daarbij ondersteunen, als assistent-trainer. Oosting nam in december het stokje over van Leonid Sloetski. 

"We zijn de Vitesse-weg ingeslagen. Dat is de koers", vertelt Oosting in gesprek met De Gelderlander. "Sturing is een absolute winnaar. Je moet hem goed kennen. Hij komt ruw over, maar hij is een heel warme persoonlijkheid. Hij gaat op in het voetbal, maar hij is daarna ook heel erg relaxed. Zijn visie staat."

Toch is er altijd ruimte voor het verbreden van de horizon. "Hij staat open voor discussie. We bespreken de zaken in de trainerskamer. Hij vraagt mij, Nicky Hofs en Raimond van der Gouw (de andere assistenten, LL) altijd om een mening." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!