Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Clark heeft er zin in: ''Het is net alsof ik weer een klein kind ben''

( 0 reacties)
Clark heeft er zin in: ''Het is net alsof ik weer een klein kind ben''

Max Clark kan niet wachten om te beginnen aan de tweede seizoenshelft. De onderbreking heeft hem goed gedaan, maar ondanks dat wil hij weer wedstrijden gaan voetballen.

"Het is net alsof ik weer een klein kind ben", zegt hij met een lach. "Toen kon ik ook al niet wachten totdat het weer zou gaan beginnen. We hebben het prima gehad in Portugal, dus we zijn er klaar voor." Hij ziet dat het onder Edward Sturing anders gaat dan toen Leonid Slutskiy er nog was.

"Dat heeft even tijd nodig gehad, het is wennen. Maar we moeten er vooral niet te moeilijk over doen. Het gaat steeds beter. We zullen ons moeten wapenen tegen een tegenstander die vooral op de counter speelt. Maar laat ik voorop stellen dat we eerst vooral naar onszelf moeten kijken. We hebben er zin in", aldus Clark in gesprek met Vitesse TV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!