Tannane: ''Onze individuele kwaliteiten kunnen de doorslag geven'' Brenet tevreden: ''Hun belangrijkste speler eigenlijk niet gezien'' 'Herstelde Linssen in basis Vitesse voor uitduel met PEC Zwolle' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle

Sturing blikt vooruit: ''Ik heb er dus veel vertrouwen in''

( 0 reacties)
Sturing blikt vooruit: ''Ik heb er dus veel vertrouwen in''

Edward Sturing speelt zaterdagavond met Vitesse tegen Fortuna Sittard. In Sittard hoopt de trainer, die het huidige seizoen afmaakt, de eerste driepunter van de tweede seizoenshelft te boeken.

"We hebben goed getraind en zijn nu twee weken bezig met de groep", vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland. "Het betekent niet dat we er al zijn, maar we hebben stappen gemaakt. Zowel voetballend als fysiek. Ik heb er dus veel vertrouwen in voor morgen, want ik weet dat we een goed elftal hebben met veel kwaliteit"

Sturing denkt dat absoluut niet dat het een 'makkie' wordt. "Ja, in principe moeten we daar winnen", zegt hij. "Maar Fortuna verliest weinig thuis en de eredivisie is vrij onberekenbaar. Je ziet vaak verrassingen en ploegen liggen dicht bij elkaar. We zullen volle bak moeten spelen, maar als je van tevoren weet dat je gaat winnen zou het ook niet interessant zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!