Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Spelersnaam op shirt Vitesse maakt plaats voor sponsornaam

( 0 reacties)
Spelersnaam op shirt Vitesse maakt plaats voor sponsornaam

De spelersnaam verdwijnt op het Vitesse-shirt. Op de rug van de Arnhemmers zal per direct een sponsor te zien zijn. Het bedrijf Waterontharder.com heeft een sponsorcontract getekend bij Vitesse.

Commercieel directeur van Vitesse, Olivier Smit, vertelt over de samenwerking: "We zijn erg blij dat we op commercieel vlak grote stappen blijven maken", vertelt Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse. "De samenwerking met waterontharder.com is een win-winsituatie voor alle partijen. De overeenkomst met waterontharder.com zorgt voor een substantiële bijdrage aan de continuïteit en daarmee ook aan de toekomst van onze club."

Julio Rosier is de directeur het bedrijf dat zich verbonden heeft aan Vitesse. "De meeste mensen kennen ons waarschijnlijk van de tv-reclames", zegt hij op de website van Vitesse. "Wij waren op zoek naar een doeltreffende en efficiënte manier om een breder publiek aan te spreken. We kijken met veel plezier uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!