Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

''Slutskiy is niet een nieuw licht die ons allemaal beter maakt''

( 0 reacties)
''Slutskiy is niet een nieuw licht die ons allemaal beter maakt''

Hans Kraay junior was donderdagavond te gast bij Eva Jinek en hij sprak daarbij onder andere over Leonid Slutskiy en Mark van Bommel. De verslaggever van FOX Sports vindt het 'heel makkelijk' om een trainer halverwege het seizoen al te ontslaan. 

"Mensen worden heel snel nerveus, sneller dan vroeger", laat hij weten. "Het is dan heel makkelijk om als beleidsbepaler te wijzen naar de trainer. Dat gebeurde ook bij PSV met Mark van Bommel, die weliswaar slechts twee van de laatste twaalf wedstrijden heeft gewonnen. Dat is veelste weinig", benadrukt Kraay.

"Maar ik vind het ook wat, dat de mensen die hem hebben ontslagen en samen het beleid hebben gemaakt er nog wel zitten", vervolgt de analyticus, die ook sprak over de situatie bij Vitesse. "Slutskiy is niet een nieuw licht die ons allemaal beter maakt of Vitesse beter heeft gemaakt. Maar we hebben bij FOX Sports en bij Veronica Inside ook wel behoefte aan iemand die een beetje persoonlijkheid heeft." 

Slutskiy had zelf nog een speciale videoboodschap voor Hans. "Ik wil best langskomen in Amsterdam, als jij voor mijn vliegticket, hotel en eten betaald", sprak hij. "Ik heb veel geleerd in Nederland. Dus word ik inhalig, zoals elke Nederlander", aldus Slutskiy, die zijn bericht afsloot in het Nederland. "Succes, knappe jongen.'

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!