Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

Sturing had telefonisch contact met Allach: ''Dus dat was prima''

( 0 reacties)
Sturing had telefonisch contact met Allach: ''Dus dat was prima''

Edward Sturing vindt het geen goede zaak dat er de laatste maanden veel belangrijke mensen wegvallen binnen de club. Nadat Sturing werd aangesteld als coach, kondigde Mo Allach zijn vertrek aan. 

"Ik denk dat het niet goed is dat er wisselingen plaats vinden. Het geeft onrust. Het is beter dat je lang met mensen met dezelfde visie werkt. Voor Vitesse wordt het wel zaak dat de cruciale posities binnen de club bezet gaan worden met mensen die er langer blijven."

Tussen Sturing en Allach is geen onenigheid, zo verzekert hij. "Volgens mij niet. We hebben daarna contact gehad, we hebben elkaar succes gewenst. Ik heb hem bedankt voor de tijd met hem. Dus dat was prima", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!