Vitesse krijgt massale steun van supporters in duel met PEC Zwolle ''Wat hebben we aan dat VAR-systeem? Allemaal één groot theater'' ''Als hij wat zei in de kleedkamer, dan kwam dat aan'' Vitesse werd het vaakst benadeeld door de VAR in Eredivisie Obispo maakt indruk bij Vitesse: ''Van hem heb ik hoge verwachtingen''

''Op dit moment heb ik geen signalen ontvangen dat dit gaat gebeuren''

( 0 reacties)
''Op dit moment heb ik geen signalen ontvangen dat dit gaat gebeuren''

Edward Sturing verwacht niet dat er nog spelers gaan vertrekken in deze transferperiode. De Vitesse-coach is bezig een nieuwe speelstijl in het team te slijpen. Vertrekkende spelers zou daar geen helpende factor bij zijn.

"Op dit moment heb ik geen signalen ontvangen dat dit gaat gebeuren, maar je weet ook dat zo’n situatie snel kan veranderen", zegt Sturing. "Er hoeft maar één telefoontje binnen te komen van een club die een groot bedrag wil neertellen voor een van onze spelers en het kan allemaal anders zijn."

Sturing hoopt 'van harte' dat de selectie in tact blijft. "Zo’n brede selectie hebben we niet en ik weet zeker dat ik alle spelers hard nodig ga hebben de komende maanden", aldus de trainer van Vitesse in gesprek met De Telegraaf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!