''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Vitesse boekt soevereine overwinning bij Fortuna Sittard Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

'Oude bekende Vitesse is transfervrij en zoekt een nieuwe club'

( 0 reacties)
'Oude bekende Vitesse is transfervrij en zoekt een nieuwe club'

Wilfried Bony kan momenteel genieten van een transfervrije status. De voormalige speler van Vitesse speelde vorig jaar de Afrika Cup en speelde daarna niet meer. Dus heeft al een half jaar niet op niveau getraind.

"Ik moet een club vinden, ik mis het. Ik ben ook gestopt met kijken naar wedstrijd, omdat ik wil spelen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik heb mijn eigen programma en ben nog steeds op het gewicht van toen ik speelde. Ik weeg me elke dag en ik weeg ook nu nog 92 kilo."

Bony speelde tussen 2011 en 2013 bij Vitesse. De Ivoriaan speelde 72 wedstrijden, waarin hij maar liefst 58 keer raak prikte. De vraag reist natuurlijk: kan hij die gemiddeldes nu nog steeds opbrengen? 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›