''Dat er dingen insluipen die ik eigenlijk niet wil zien'' Veld Fortuna waardeloos: ''Ik schaam me dood om hierop te spelen'' Vitesse boekt soevereine overwinning bij Fortuna Sittard Oosting over Sturing: ''Komt ruw over, maar heel warme persoonlijkheid'' Darfalou gaat voor nieuwe kans in Venlo: ''Klinkt moeilijker dan het is''

Van Geel: ''Die zitten eigenlijk maar een paar miljoen boven ons''

( 0 reacties)
Van Geel: ''Die zitten eigenlijk maar een paar miljoen boven ons''

Willem II staat na achttien competitiewedstrijden op een vierde plek in de Eredivisie en Martin van Geel is dan ook trots op de prestaties van de Tricolores. Qua begroting moet de club uit Tilburg het namelijk afleggen tegen clubs als FC Utrecht en Vitesse. 

"Die laatste twee clubs hebben eigenaren die jaarlijks voor miljoenen garant staan", legt hij uit in het Brabants Dagblad. "Vitesse kan het zich bijvoorbeeld veroorloven om 24 miljoen euro verlies te lijden in een jaar op een inkomstenbegroting van 16 miljoen. Die zitten eigenlijk maar een paar miljoen boven ons. Willem II is echt niet minder dan FC Groningen of sc Heerenveen", aldus Van Geel. 

Zijn belangrijkste speerpunt is om het stadion vol te krijgen. "We hebben 10.350 seizoenkaarten verkocht en bijna 400 halve seizoenkaarten. Dat is veel voor Willem II-begrippen", legt hij uit. "Want er kunnen er, het uitvak niet meegerekend, 14.000 in. Ik vraag me toch af waarom er bij NAC bij elke thuiswedstrijd 18.000 zitten en we in Tilburg zo'n moeite moeten doen om die 14.000 plekken te vullen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!